ΕΚΤΥΠΩΣΗ
SHARE
Η αλατισμένη Zappalà Ricotta είναι προϊόν αρχαίας παράδοσης, πρωταγωνιστής πολλών πιάτων της γαστρονομίας της Σικελίας. Για να γίνει η αλατισμένη ρικότα, η φρέσκια ρικότα υφίσταται διαδικασία ξηρής αλάτισης και ξήρανσης για περίπου δύο μήνες. Στην πραγματικότητα, η γλυκιά και ήπια γεύση της φρέσκιας ρίκοτας συνδυάζεται με τις αλαζονικές νότες αλάτισης. Η ποιότητα, το άρωμα και η γεύση είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος. Η ποιότητα, το άρωμα και η γεύση είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος.
Energie Values | 304 kcal / 1267 kj |
Fat | 19 – 21 (%) |
Satured Fat | 14 (%) |
Carbohydrates | 6,0 – 8,0 (%) |
Sugars | 6,0 – 8,0 (%) |
Protein | 23 – 25 (%) |