Υλικά για 10 άτομα:
• 1kg πατάτες Aviko Garlic & Herbs Wedges• 10 μεγάλες Tortillas• 2 αγγούρια, το ένα κομμένο σε λωρίδες και το άλλο σε φέτες των 5 χιλιοστών• 2 κόκκινα κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες.• 400ml crème fraîche ή Κρέμα γάλακτος• 4 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο• Αλάτι και φρεσκοτρυμμένο μαύρο πιπέριΠροετοιμασία:Αναμίξτε την crème fraîche με το ελαιόλαδο και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέριΑπλώστε το μίγμα πάνω στις TortillasΠροετοιμάστε τις πατάτες Aviko Garlic & Herbs Wedges σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.Τυλίξτε τις Tortillas κλείνοντας την πίσω πλευρά ώστε να μην μπορεί να φύγει η γέμιση.Tip:Προσθέστε γλυκύτητα προσθέτοντας μια κόκκινη ψητή πιπεριά ( τύπου Φλωρίνης) ή προσφέρετε το σαν snack τυλιγμένο σε ένα αλουμινόχαρτο.