Creamy Gratin Τομάτα Mozzarella γεμιστά με Τόνο

  1. Συνταγές

Creamy Gratin Τομάτα Mozzarella γεμιστά με Τόνο

Υλικά για 10 άτομα:

10 Creamy Gratin Tomato & Mozzarella
10 φιλέτα τόνου λεπτοκομμένα
150ml λευκό κρασί
350ml κρέμα γάλακτος
175gr μικρή κάπαρη
2.5 κουταλιές της σούπας λευκού roux
Αλάτι & πιπέρι
 
 
Προετοιμασία:
Ξεπαγώστε ελαφρός τα Gratin και κόψτε τα στην μέση (οριζόντια)
Τοποθετήστε το φιλέτο τόνου στην μέση του κάθε κομμένου Gratin και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 15 -20 λεπτά
Βάλτε το κρασί, την κρέμα γάλακτος και την κάπαρη να σιγοβράσουν ( δέστε την σαλτσα με τους κόκκους λευκού roux αν χρειαστεί)
Δοκιμάζετε ανά περιόδους την σάλτσα και μετά περιχύστε τα Gratin.
Σερβίρετε με εποχιακά λαχανικά ή μια τραγανή πράσινη σαλάτα
 
 
Tip:
Σερβίρετε το μισώ από το ένα Gratin με ένα μικρό κομμάτι τόνου για ορεκτικό
 
  • Creamy Gratin Τομάτα Mozzarella γεμιστά με Τόνο